Ziel

Kreative Unterhaltung

Preise

Ab 750, - Euro

Standorte

Ganze Benelux

Bemerkungen

Inspirerende belevingen

Offene begehbare Aktivitäten

Suchen Sie nebenbei Unterhaltung in Form einer offenen begehbaren Aktivität? Wir bieten verschiedene Formen der Nebenunterhaltung an, bei denen wir auf originelle Weise mit Ihren Gästen zusammenarbeiten, um ein Thema, Logo oder Produkt zu einem farbenfrohen Kunstwerk zu entwickeln.

De open-inloop workshops

Met ‘open inloop’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil vrijblijvend deel kan nemen aan de activiteit. Hoe meer deelnemers, hoe verrassender en kleurrijker het resultaat. Als open inloop activiteit kan onder andere onze graffitiworkshop, schilderworkshop, light-painting workshop en streetpainting workshop worden ingezet. De deelnemers krijgen bij de open-inloop opzet eigenlijk een ingekorte versie van het normale workshop programma. Onze creatieve workshops kunnen verzorgd worden binnen een evenement, feest, beurs of als een op zichzelf staande activiteit.

Schaffen Sie gemeinsam ein Kunstwerk

Tijdens onze open inloop workshops werken wij samen met de bezoekers van uw evenement een vooraf bepaald thema op een inspirerende manier uit tot een uniek kunstwerk. De kleuren en vormen verschijnen vanzelf wanneer mensen hun creativiteit ruim baan geven. De uitkomst van deze ‘workshop’ is een door de bezoekers gezamenlijk gemaakt kunstwerk.

Doorgaans brengen wij bij de graffiti, schilder en streetpainting workshop op voorhand zelf een schets aan zodat er een kleurplaat effect ontstaat en wij controle houden over welke kant het eindresultaat op gaat. Ook geeft dit deelnemers die misschien niet zo creatief zijn de mogelijkheid om delen van de schildering in te kleuren terwijl er genoeg ruimte overblijft voor deelnemers die een eigen creatie willen maken. Wij begeleiden het geheel zodat het resultaat zeker een plek aan uw muur waard is.

Uiteraard zorgen wij voor alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en de beschermende kleding voor de deelnemers. De graffitiworkshop met open inloop kan met reukloze spuitbussen op waterbasis worden verzorgd zodat deze op elke locatie ingezet kan worden.

Live malen und anpassen

Naast open inloop workshops verzorgen wij ook originele demonstraties, live-painting en customize acties. Op basis van een afbeelding, thema, logo of product maken wij tijdens uw evenement live een uniek kunstwerk. Dit kan bijvoorbeeld een schildering zijn op een canvas doek, het customizen van een object of het verzorgen van de light-painting photobooth of digtale graffiti wall. Onze creatieve demonstraties zijn vernieuwend en voor het publiek inspirerend en vermakelijk om naar te kijken.

Nützliche Informationen

Hier finden Sie praktische Informationen und häufig gestellte Fragen zu unseren begehbaren Aktivitäten.

Thema

Wir können ein Thema, einen Slogan, ein Produkt oder einen Kernwert mit der Aktivität verknüpfen.

Teilnehmer

Unser Side Entertainment eignet sich sowohl für kleine als auch für große Events.

Arbeitsbereich

Wir kümmern uns um unsere Aktivitäten an einem Ort Ihrer Wahl in den Benelux-Ländern oder im Ausland.

Dauer

Die Dauer der begehbaren Aktivität wird an die Dauer Ihrer Party, Ausstellung oder Veranstaltung angepasst.

24 / 7 verfügbar

Unsere Nebenunterhaltung kann zu einem Zeitpunkt Ihrer Wahl an 7-Tagen pro Woche stattfinden.

Anleitung

Die Anzahl der Künstler oder Betreuer wird an die Anzahl der erwarteten Besucher angepasst.

Alles inklusive

Selbstverständlich stellen wir unsere Unterhaltung inklusive aller notwendigen Materialien zur Verfügung.

Drinnen / Draußen

Die meisten Aktivitäten können sowohl drinnen als auch draußen erledigt werden, selbstverständlich übernehmen wir das Notwendige.

Kunstwerke

Während der Veranstaltung wird häufig gemeinsam am Endergebnis des Kunstwerks gearbeitet.

Side-Entertainment-Filme

Sehen Sie sich hier einige Videos der kreativen Aktivitäten an.

Der Graffiti-Workshop als Nebenunterhaltung.

Injizieren Sie digitale Graffiti während einer Party Amsterdam.

Live-Malen während einer Firmenveranstaltung.

Pixelmalerei auf der Pixelwall

Wanneer u op zoek bent naar een originele give-away of een uniek aandenken aan uw evenement dan is onze Pixelwall dé activiteit. Het werkvlak van de Pixelwall bestaat uit losse schildersdoeken met een formaat van 20x20cm per doek. Pixel-Malerei kan worden ingezet als creatief entertainment waarbij bezoekers onder onze begeleiding zelf meehelpen bij het maken van het kunstwerk. Wanneer de Pixelwall wordt ingezet als live-painting act verzorgen onze artiesten een inspirerende demonstratie waarbij de schildering tijdens het evenement uitgroeit tot een uniek kunstwerk. Bezoekers van uw event krijgen zo aan het eind van de avond een tastbare herinnering mee naar huis in de vorm van een ‘Pixel’ van het totale kunstwerk.

Informationen, Beratung oder ein Angebot anfordern

Wir möchten Ihre Nachricht erhalten, damit wir Ihnen heute Informationen über unsere offenen Begehungsaktivitäten zusenden können.

WORKSHOPS - Geöffneter begehbarer Bereich
Sehen Sie sich alle unsere Workshops an

Wir bieten kreative Workshops und Aktivitäten, sehen Sie unser komplettes Sortiment.